У Тернополі між міською радою і громадською асоціацією перевізників укладуть соціальний договір

Тернополю необхідний соціальний договір між Тернопільською міською радою та Тернопільською громадською асоціацією перевізників, - повідомили "ОстроВ" в прес-службі в Тернопільській ОДА.

Цю тему обговорювали 6 жовтня під час брифінгу депутата обласної ради Сергія Надала, керуючого справами виконавчого комітету обласної ради Ігоря Дулеби, голови Тернопільської громадської асоціації перевізників Івана Задарожнього. Йшла мова про рекомендований проект соціального договору між Тернопільською міською радою та Тернопільською громадською асоціацією перевізників.

До створення такого соціального договору спонукало звернення Асоціації перевізників Тернополя до голови обласної ради, страйк перевізників у зв’язку з порушенням міською радою умов діючих договорів. З метою вирішення проблем Тернополя щодо надання якісних послуг транспортних перевезень та недопущення транспортного паралічу у місті, враховуючи рішення сесії Тернопільської обласної ради від 2 жовтня 2009 року та рішення сесії міської ради від 2 жовтня 2009 року, фракція ВО «Свобода» в обласній раді вийшла з пропозиціями щодо проекту соціального договору між міською радою та перевізниками. Проект пропозицій попередньо узгоджений з Асоціацією перевізників міста Тернополя.

Пропозиції депутатів обласної ради до проекту соціального договору між Тернопільською міською радою та Тернопільською громадською асоціацією перевізників. Перевізники зобов’язуються забезпечити: мораторій на підняття цін на перевезення при умові відсутності значного підвищення ціни на дизпаливо; культуру надання послуг (заборону куріння, заборону розмовляти по мобільному телефону під час руху; обмеження прослуховування іншомовних музичних композицій та звучання радіостанцій недержавною мовою під час руху автомобільного транспорту загального користування); дотримання графіку руху згідно розкладу на зупинках.

Міська рада зобов’язується: поновити та встановити таблички з графіком проїзду автомобільного транспорту загального користування по м. Тернополю.

Водії зобов’язуються:не створювати заторів на зупинках, у разі одночасного під'їзду транспорт повинен почергово зупинятися один за одним та забезпечувати належну культуру поведінки з пасажирами. Також забезпечувати перевезення пасажирів пільгової категорій у кількості, відповідно до Договору з Тернопільською міською радою.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи