У Львові біля собору св. Юра мама народила немовля і залишила помирати

У Львові біля собору св. Юра жінка народила і залишила дитинку. Немовля загинуло, - повідомляє "ЗІК".

Сьогодні, 6 жовтня, близько 13.00 до працівників міліції на телефон 102 зателефонував невідомий, який повідомив, що біля собору Юра у Львові він знайшов труп немовляти.

На місце події відразу виїхали працівники оперативної служби міліції, які одразу за мурованою брамою собору Юра знайшли труп новонародженої дитини. Він вже почав розкладатися. Неподалік від немовляти було знайдено білу шмату із кров’ю.

Хто є матір’ю дитини, наразі не відомо. Працівники міліції звертаються до усіх з проханням надати інформацію щодо горе-матері.

Нагадаємо, на початку травня цього року у Львові на вулиці Дж. Вашингтона, 6 у Львівському перинатальному центрі відкрито перше в Україні «Вікно життя». Це спеціальний пункт, де матері можуть анонімно залишати свою новонароджену дитину. Місце, де обладнане «Вікно життя», є глухе й малолюдне. Біля вікна немає камер, з приміщення воно закрите шторами, й ніхто, якщо прийде мама й відкриє його, не буде стежити за нею чи запитувати особисті дані.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи