Центр Львова очистять від будь-якої реклами на вимогу Юнеско?

Юнеско вимагає забрати з центру Львова всю рекламу, - повідомляє "ЗІК".

За словами депутата Львівської міської ради Василя Павлюка, у центрі Львова, який вважатиметься зоною ЮНЕСКО, цієї організацією ставиться вимога про відсутність будь-якої реклами, в тому числі і сіті-лайтів.
Реклама може бути тільки із дерева, каменю чи металу. Проте Василь Павлюк наголошує, що депутатська комісія проти того, щоб із центру міста забрали усі сіті-лайти. З його слів, постане інша проблема: освітлення центральної частини міста, адже рекламодавці не тільки подають свою рекламу, але й освічують її. «Центр міста перетвориться на село Затемне Перемишлянського району», – каже Василь Павлюк.
Він наводить приклад Парижа, Кракова, інших міст, які є у зоні ЮНЕСКО, але де дозволено розміщення сіті-лайтів. «Нам чомусь хочуть їх заборонити», – каже Василь Павлюк.
За його словами, депутатська комісія, а слідом і депутатський корпус не дуже позитивно ставиться до такої ініціативи.
Він також повідомив, що відповідне положення про нові правила зовнішньої реклами у Львові буде винесене на розгляд депутатського корпусу на черговій сесії 17 вересня.

Статьи

Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Луганск
20.04.2024
19:37

"Эта война не похожа ни на одну другую": Украина продолжает нарабатывать опыт психологической поддержки раненых и вернувшихся из плена

"Честно говоря, мне не хочется снова обо всем этом вспоминать... Да, я признаю, что нуждаюсь в помощи психолога. Но сейчас мне ее не предоставляют"
Все статьи