ФК "Карпати" офіційно представили нових графців команди

Сьогодні, 27 серпня, відбулось представлення трьох новачків львівських «Карпат»: македонця Владе Лазаревські, чорногорця Младена Кашчелана та добре знайомого львівським вболівальникам Батісту, - повідомляє "ЗІК".

Владе Лазаревскі, який прийшов до «Карпат» із польського клубу «Полонія» виступатиме в «Карпатах» під 14 номером. Владе на початку 2008 року перебував у складі харківського «Металіста», але повноцінного контракту з клубом не підписав (провів лише три матчі). 26 річний гравець уклав із клубом контракт терміном на 2 роки. Попередніми клубами Лазеревські були: «Куманово» (Македонія), «Нападек» (Сербія), «Гроклін» (Польща), «Металіст» (Україна). За свою національну збірну новачок «Карпат» провів 35 матчів.
Другий новобранець львів’ян Младен Кашчелан обрав собі для виступів 13 номер. Чорногорець захищатиме кольори «Карпат» протягом трьох років. У Младена є досвід виступів у Німеччині, де він грав за «Борусію»-2 (Дортмунд) «Карлсруе»-2, та «Карлсруе», також 26-річний гравець пограв у чемпіонаті Сербії, де виступав за ОФК «Белград», «Спартак», «Вожводац». Останнім клубом Кашчелана був польський ЛКС (Лодзь). За національну збірну своєї країни Младен провів 2 матчі.
Третій новачок львів’ян, мабуть, особливого представлення не потребує, адже Батіста вже грав у Львові в 2005-2008 роках, провів 68 матчів, в яких забив 22 голи. Минулий сезон бразильський форвард провів у чемпіонаті Азербайджану, де виступав за місцевого чемпіона - команду «Баки», з якою виступав у кваліфікації Ліги Чемпіонів. Бразилець гратиме у «Карпатах» під 80 номером.
«Я б хотів сказати, що я просто дуже щасливий, адже доля розпорядилась так, що знову у Львові», – зізнався Батіста.
Хорошої думки про новачків головний тренер «Карпат» Олег Кононов.
Вважаю, що всі гравці, які прийшли в команду, високого рівня, амбіційні, та висококваліфіковані, тому в колективі створюватиметься здорова конкуренція, а це піде на користь команді загалом», – зазначив наставник «зелено-білих» Олег Кононов.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи