Четверо гравців Львівських "Карпат" викликано своїх національних збірних

Одразу чотирьох гравців львівських «Карпат» викликано під прапори збірних своїх країн, - повідомляє кореспондент "ОстроВ".

Новачок «Карпат» захисник Владе Лазаревскі у складі збірної Македонії готуватиметься до відбіркових поєдинків ЧС-2010 проти Шотландії (5 вересня) та Норвегії (9 вересня). Обидва матчі македонці проведуть на виїзді. У кар’єрі Лазаревскі 35 матчів за Національну збірну своєї країни.
Іншого новобранця «зелено-білих» Младена Кашчелана запрошено до збірної Чорногорії, яка 5-го вересня у гостях гратиме проти Болгарії, а 9-го вересня прийматиме Кіпр. Наразі в активі Кашчелана 2 матчі за Національну збірну Чорногорії.
До збірної Естонії запрошено форварда «Карпат» Сергія Зеньова, який нещодавно у Таллінні взяв участь у товариській грі проти збірної Бразилії. Естонців у 5-й відбірковій групі ЧС-2010 чекають виїзні поєдинки проти турків (5 вересня) та іспанців (9 вересня).
Буде представник львів’ян і під прапором збірної України виклик до «молодіжки» отримав півзахисник «зелено-білих» Олег Голодюк. Команда Павла Яковенка 8-го вересня зіграє на виїзді проти однолітків із Франції у рамках відбіркового турніру молодіжного чемпіонату Європи-2011.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи