Вже дві доби 60 пасажирів не можуть вилетіти з аеропорта у Львові

На Львівщині вже дві доби поспіль шістдесят пасажирів Львівського аеропорту не можуть вилетіти до Неаполю, - повідомляє "ТСН".

Майже стільки ж людей чекали на нього і в Києві - серед них діти і вагітна жінка. Скандал набув масштабів міжнародного, адже серед пасажирів - кілька десятків іноземців.
Окрім італійців, заручниками ситуації стали й українські заробітчани. Вони два дні тому мали стати до праці, натомість, просиділи на летовищі. Тепер можуть втратити роботу.
Люди безперестанку телефонують за номерами, вказаними на їхніх квитках, але там мовчанка. Втомлені і роздратовані очікуванням пасажири взяли в заручники жінку, начебто представника фірми- замовника чартерного рейсу до Неаполя.
В аеропорту "Жуляни", у натовпі пасажирів з Києва, вдалося знайти представницю компанії. Ні документів, ні посвідчень при ній не було. За словами пасажирів пані з'явилась лише вчора надвечір. Вона називає інцидент звичним явищем в авіаперельотах. І винуватить в усьому то технічні причини, то бюрократію
Натомість представник перевізника - Львівських авіаліній -стверджує: жодної копійки за цей рейс їм не переказали. А проблеми з цією компанією за 3 місяці співпраці у них вже не раз виникали.
Тільки у вівторок, 25 серпня, пообіді людей таки відправили до Неаполя. Але не всіх. Для десятка пасажирів з дітьми місць у літаку не знайшлося. Їх пообіцяли відправити пізніше, якимось рейсом з "Борисполя". Відомо, що фірма, яка замовила цей проблемний рейс, продала квитки на найближчі 3 місяці.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи