На День Незалежності весь Львів буде у вишиванках і жовто-блакитних стягах



На 18 річницю Незалежності Львів прикрасять сотнями стягів, а людей попросять вдягнути вишиванки, - повідомляє „Гал-інфо”.

Уже традиційно напередодні святкувань Дня Незалежності та Дня Державного Прапора працівники міської ради одягнули вишите вбрання. Як зазначив директор Департаменту гуманітарної політики Олексій Побурко, таке свято у Ратуші відзначають третій рік поспіль. 

«Насправді у році не так багато днів, коли вся громада може вийти в національних строях і показати, що цей день є важливий і значущий. Крім релігійних свят: Трійці, Великодня, День Незалежності є найважливішим національним святом, коли ми можемо засвідчити нашу єдність як нації, що шануємо традиції і цінуємо те, за що боролися наші пращури. Відтак, я звертаюся до усіх мешканців протягом святкувань Дня Незалежності одягнути національний стрій, адже відчуття національного свята залежить від нас самих», - каже Олексій Побурко.

 Також влада міста звертається до мешканців з проханням у святкові дні вивісити на фасадах своїх будинків синьо-жовті стяги.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи