Школяр підстрелив з пістолета іншого школяра на Львівщині

В селі Куткір Львіської області один учень підстрелив іншого з пневматичного пістолета, - повідомляє "ЗІК".

16 серпня о 13.50 у Личаківський райвідділ міліції м. Львова надійшло повідомлення із Львівського військового госпіталю про те, що до них у госпіталь з кульовим пораненням м’яких тканин лівого передпліччя звернувся громадянин Б., 1995 року народження, який проживає у селі Кутків Буського району, учень Куткірської загальноосвітньої школи.
Після проведеної перевірки було встановлено, що потерпілому поранення спричинив із пневматичного пістолета громадянин С., 1994 року народження, який проживає у селі Куткір, учень Куткірської загальноосвітньої школи. Пістолет вилучено, ведеться слідство.
Крім того, 16 серпня о 3.30 год. у Буський райвідділ міліції по телефону «102» від чергового лікаря Буської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що у даний медичний заклад з пораненням обличчя зліва звернувся громадянин К., 1993 року народження, який проживає у селі Куткір Буського району, учень Куткірської ЗОШ.
Проведеною перевіркою встановлено, що вказане поранення потерпілому з хуліганських спонукань із пневматичного пістолета 15 серпня о 23.30 год. у селі Куткір спричинив громадянин С.,1994 року народження, який проживає у селі Куткір Буського району, учень Куткірської загальноосвітньої школи.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи