Цього року у Львові значно збільшилась кількість соціальної реклами

У Львові за перше півріччя уп’ятеро збільшилась кількість соціальної реклами, - повідомляє "Медіастар".

«Реалізація соціальних програм сприяє підвищенню культурного рівня суспільства і є необхідною для міста. Збільшення кількості соціальної реклами сприяє пропаганді важливих культурних і загальнолюдських цінностей, досягненню суспільно корисних цілей», - каже директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.
За перше півріччя витрати з міського бюджету на соціальну рекламу склали понад 250 тис. грн.. Тоді як за аналогічний період 2008 р. місто витратило на розміщення соціальної реклами близько 50 тис. грн.
Розміщення соціальної реклами у Львові здійснюється відповідно до затверджених у грудні 2008 р. рішеннями виконавчого комітету Львівської міської ради: «Положення про порядок підготовки та розміщення реклами соціальних програм у м. Львові» та «Переліку соціальних програм Львівської міської ради на 2009 р.». Згідно з цими рішеннями цьогоріч влада планувала реалізувати 52 соціальні програми. Станом на сьогодні вже було розміщено 38 соціальних програм.
Комунальне підприємство скерувало рекламорозповсюджувачам листи-звернення, аби усі рекламорозповсюджувачі, які мають вільні рекламні конструкції і готові надати їх місту для розміщення соціальної реклами, щомісячно надсилали в КП адресну програму вільних площин. В подальшому КП аналізує та опрацьовує цю адресну програму із врахуванням вимог щодо розміщення соціальних програм, а також бере до уваги відповідальність та добросовісність рекламорозповсюджувача щодо оперативного розміщення зображення та утримання рекламної конструкції.
«Розміщення у місті значної кількості соціальної реклами є доброю підтримкою рекламорозповсюджувачів у період складної економічній ситуації. Оскільки на час розміщення соціальної реклами із рекламорозповсюджувачів не стягується плата за користування місцями», - зауважує Інна Свистун.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи