Помер Сергій Кузьминський, лідер гурту "Брати Гадюкіни"

Вчора, у віці 46 років, від раку помер лідер грту "Брати Гадюкіни" Сергій Кузьминський, - повідомляє кореспондент "ОстроВ".

Вчора, 3 серпня, після тривалої боротьби з важкою хворобою пішов із життя Сергій Кузьминський.
Йому було 46 років. Гурт «Брати Гадюкіни» та сім’я Кузі висловлюють подяку всім тим, хто підтримував його під час хвороби. Час та місце останнього прощання з музикантом буде оголошено пізніше.
Як було відомо раніше, вокаліст гурту мав рак. У нього була злоякісна пухлина гортані третього ступеня, ще й гепатит С. Діагноз поставили 1 травня. Хоча подейкують, що Сергій знав про нього торік.
Кузьминський – екс-львів’янин. Із 1988-го – вокаліст групи «Брати Гадюкіни». 1994 пішов із гурту, щоб лікуватися у Бельгії від наркозалежності. З 1995-го жив у Києві. В Інтернеті познайомився з москвичкою Настею, 2001-го переїхав до неї. Там виступав по клубах, виконував психо-транс, підпрацьовував діджеєм під псевдонімом Руберт. Дітей подружжя не має.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи