В новому сезоні Євген Мурзін очолюватиме БК „Говерла” з Івано-Франківська



В новому сезоні чемпіонату України з баскетболу "Суперліга" головним тренером івано-франківської "Говерли" буде відомий Євген Мурзін, - повідомляє "bcgoverla.if.ua".

В новому чемпіонаті об'єднаної Суперліги івано-франківську "Говерлу" тренуватиме відомий український фахівець - Євген Мурзін, який впродовж шести років був незмінним головним тренером столичного "Будівельника", а минулого сезону працював з дублем "Черкаських мавп". Більш того, з квітня по липень 2009-го він був на чолі черкаського клубу, змінивши на тренерському містку Йовіцу Арсіча.

Втім, у Черкасах Мурзін надовго не затримався і, за власним бажанням, залишив посаду головного тренера "Мавп". Менш ніж за місцяць Євген Мурзін прийняв пропозицію очолити саме "Говерлу". Новий наставник прибуде до Івано-Франківська наступного вівторка - 4 серпня, а вже на наступний день його буде представлено гравцям прикарпатського клубу у якості головного тренера. 
Євген Мурзін змінить на тренерському містку "Говерли" Олега Пелеха, який працював з франківським клубом від початку його створення, а саме - впродовж семи сезонів. Саме під його керівництвом "говерляни" пройшли шлях від скромного першолігового колективу до одного з лідерів вищої лги, а згодом - амбітного дебютанта новоствореної в минулому році Української баскетбольної ліги. Щодо Олега Пелеха, то у новому сезоні він обійме посаду генерального директора БК "Говерла".




Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи