Мешканці кількох будинків в Івано-Франківську викотили сміттєві контейнери на вулицю

Мешканці двох будинків в Івано-Франківську, на знак протесту проти розміщення сміттєвої площадки в себе під вікнами, викотили контейнери на вулицю, - повідомляє "Західний кур'єр".

 

Цього тижня мешканці будинків №2 та 2«а», що на вулиці Вагилевича, які не згодні з близьким розташуванням контейнерного майданчика для сміття, знову викотили сміттєві контейнери на дорогу. За словами начальника міськжитлокомунгоспу Петра Косюка, у зв’язку з ущільненням забудови дотримуватися санітарної норми – 20 метрів від контейнерного майданчика до будівель – практично не можливо.
 

Вихід Петро Петрович бачить у будівництві підземних контейнерних майданчиків: «Там колись був великий двір, але його забудували, контейнери ставити ніде. Коли велося будівництво, треба було запроектувати й контейнерний майданчик. Тепер нехай ті, хто побудував особняки, як королівські палати, будують підземний контейнерний майданчик», — каже пан Косюк. Він також додав, що аналогічні проблеми з розташуванням контейнерних майданчиків у дворах будинків виникають практично у всій центральній частині міста.

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи