Німецький музичний театр «Табун» завітав до Львова

Німецький музичний театр «Табун» представить на розсуд львівського глядача мюзикл про єврейського письменника Ісаака Бабеля «Мрія Бабеля», - повідомляє "Медіастар".

 

Мюзикл із супроводом єврейських пісень. В ролях – молодь із різних шкіл м. Фрайбурга. В історії кохання між єврейським письменником Ісааком Бабелем та дівчиною-християнкою, які розділені уявною стіною, настільки сильно проявляються невидимі бар’єри культур, що кохання здається приреченим на невдачу. Розділені огорожею, через яку можна все ж спілкуватися, Бабель читає дівчині свої історії та отримує від юної шанувальниці похвалу і заохочення до творчості. Ісаак Бабель плекає мрію, що люди різних культур можуть жити разом.
"В нашому музичному театрі йдеться про взаєморозуміння між народами. Ми бачимо необхідність подолати культурні бар’єри і поєднати людей з різною історією – порозумітися як у виставах, котрі ми самі пишемо, так і музично; а також в буквальному розумінні, оскільки батьки молодої генерації, яка бере участь у цьому театрі, походять з різних країн та частин світу", -каже керівник Фрайбурзького музичного театру «Табун» Моніка Герман (Німеччина).
 

Мюзикл був зіграний 8 разів з великим успіхом у місті Фрайбург, Німеччина. Вистава відбуватиметься у Театрі дітей та юнацтва (вул. Ак. Гнатюка, 11) з 31 липня по 2 серпня о 18.00.

Статьи

Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Страна
12.04.2024
15:51

Ипотечная программа "єОселя": шанс на жилье, который не всем по карману

Главная особенность программы – это возможность приобрести жилье в ипотеку под 3-7% сроком на 20 лет с минимальным взносом 20%. Подобных условий еще никогда не было на ипотечном рынке Украины, поэтому неудивительно, что программа пользуется...
Все статьи