Перший міжнародний дитячий веломарафон пройде на Львівщині



1 серпня на Львівщині стартуватиме І Міжнародний дитячий велосипедний марафон, - повідомляє „Львівський портал”.

Через Львів пролягає маршрут Першого міжнародного дитячого велосипедного марафону «Європейськими стежками Степана Бандери». Маршрут пов’язаний з біографією С.Бандери і організовується з нагоди 100-річчя від дня народження цього політичного діяча. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 
Юні велосипедисти стартують 1 серпня у Червонограді від пам’ятника С.Бандері, 2 серпня марафонці будуть у Львові біля пам’ятника С.Бандері. Фініш марафону – 24 серпня (на День Незалежності України) у Мюнхені на могилі Степана Бандери.
«Мета нашої акції не тільки в тому, щоб вшанувати ім’я Степана Бандери, але й щоб популяризувати серед української молоді здоровий спосіб життя, якого він суворо дотримувався», - говорить президент Благодійного фонду «Еко-милосердя» Павло Савчук.
Маршрут Велосипедного марафону проходитиме через: Соснівка-Сокаль-Червоноград-Львів-Миколаїв-Жидачів-Калуш-Болехів-Моршин-Стрий-Дрогобич-Самбір-Судова-Вишня-Мостиська-Краків-Освенцім-Піщани-Братислава-Відень-Мюнхен.
Колона велосипедистів в’їжджатиме у Львів з боку Дублян 2 серпня 2009 року о 12.30 і прослідує до пам’ятника Степану Бандері. Церемонія біля пам’ятника розпочнеться о 13.00 і закінчиться близько 14.00 урочистим стартом чергового етапу.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи