Громадянка Росії утримувала у Львові бордель під виглядом масажного салону



У Львові затримали громадянку Росії, що утримувала  в місті бордель, - повідомляє "Zaxid.net".

Оперативники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, викрили підпільний бордель, що тривалий час діяв у Львові. Власниця будинку розпусти - 33-річна громадянка Росії, - вже й раніше потрапляла до поля зору правоохоронців за схожі злочини. Кілька років тому вона відкрила масажний салон, який був лише прикриттям її злочинної діяльності. Насправді ж замість обіцяного „тайського масажу” у салоні надавали зовсім інші послуги - сексуальні.

У підпорядкуванні звідниць було близько сорока куртизанок. Серед них були навіть неповнолітні. Особливою популярністю користувалися дівчата, віком від 16 до 22 років. Більшість повій приїхали до Львова зі східних регіонів країни. Були й вихідці з провінційних містечок Львівщини.

Проти зловмисниць вже порушили кримінальну справу за кількома статтями КК України - їм інкримінують вчинення злочину організованою групою, створення та утримання місць розпусти, а також звідництво і втягнення до заняття проституцією.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи