Водія, що збив велосипедиста в Івано-Франківську, відпустили



Водія, який збив фотографа Олексія Кожушка відпустили, - повідомляє „ТРК Вежа”.

Як повідомив начальник Центру зв"язків із громадскістю обласного Управління МВС Василь Гультайчук, наразі 22-річний винуватець трагедії перебуває у себе вдома.

Якою далі буде доля горе-водія впродовж десяти днів визначать співробітники обласного управління міліції, каже Василь Гультайчук: "Він зараз опитаний. Матеріали з перевірки обставин і причин цього ДТП зібрані та передані в слідче управління обласного управління міліції, для вирішення питання про порушення кримінальної справи. Після того, як буде порушена кримінальна справа, слідство обиратиме міри запобіжного заходу - або підписка про невиїзд, або взяття під варту - арешт".

Як повідомляв „ОстроВ”: В селі Підлужжя, неподалік Івано-Франківська, водій „МАЗу” збив велосипедиста. Ним виявився 25-річний фотограф з Івано-Франківська Олексій Кожушко. Після аварії хлопця встигли довезти до обласної клінічної лікарні, проте врятувати його життя медикам не вдалось. Він помер від численних ушкоджень.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи