Нардеп Ткач хоче змінити ПДР на Прикарпатті, щоб зробити їх ближчими до Європейських

В зв’язку з підготовкою України до Євро-2012, Роман Ткач пропонує внести зміни до правил проїзду на перехрестях з круговим рухом, - повідомляє "ТРК Вежа".

 

З такою пропозицією народний депутат України звернувся до начальника Управління МВС України в Івано-Франківській області Василя Кузнєцова.
 

У своєму зверненні Роман ТКАЧ зазначив, що в процесі підготовки до чемпіонату з футболу Євро-2012 в Україні відбувається уніфікація діючих стандартів і правил з метою їх узгодження з європейськими.
 

У зв’язку з цим народний депутат запропонував розглянути можливість зміни правил проїзду перехресть з круговим рухом відповідно до правил, які прийняті Європейським Союзом, а саме: встановити на всіх кільцевих дорогах області та, зокрема, міста Івано-Франківська дорожні знаки про те, що кільцева дорога є головною. На думку Романа ТКАЧА, такі зміни допоможуть туристам та приїжджим особам краще орієнтуватись на місцевості.
 

Відповідаючи на депутатське звернення, начальник Управління МВСУ в області Василь Кузнєцов повідомив, що Державтоінспекцією у межах своєї компетенції визначено потребу зміни в організації дорожнього руху на 17-ти кільцевих розв’язках, де за допомогою дорожніх знаків необхідно змінити пріоритет руху транспортних засобів з другорядної дороги на головну «по колу».
Василь Кузнєцов також зазначив, що керівникам дорожніх та комунальних організацій направлено вимоги привести дорожні знаки у відповідність до узгоджених Державтоінспекцією схем зміни організації дорожнього руху на кільцевих розв’язках.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи