1000 студентів пройдуть стажування міській раді Львова

У Львівській мерії цьогоріч пройдуть стажування близько тисячі студентів, - повідомляє кореспондент "ОстроВ".

 

Міський голова Львова Андрій Садовий підписав угоду з ректорами львівських вишів про стажування студентів у міській раді.
Студенти проходять стажування в міській раді ще з 2007 року. За цей період (з 2007 року) отримали реальну можливість проходження стажування не два-три тижні, а термін більше ніж два місяці. Це дає їм можливість долучатися активно до процесів, які розвиваються у міській раді, місті. Вони вчаться планувати свій час, аналізувати інформацію, співпрацювати в групі, розвивають в собі лідерські якості, створюють громадські організації - шукають себе в професійному плані.
 

"Молодь активно долучалася до різних процесів в управлінні культури і туризму, освіти, управлінні внутрішньої політики, управлінні сім’ї, молоді і спорту, прес-служби, в департаменті "Євро-2012". Робота студентів також буде врахованою при затвердженні тем для переддипломних робіт, щоб праця студента не зводилася до переписування книжок, а була корисною для міста. Було б добре, щоб було більше бажаючих в департамент житлового господарства, містобудування", - повідомив під час зустрічі міський голова Андрій Садовий.

Статьи

Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Все статьи