1000 студентів пройдуть стажування міській раді Львова

У Львівській мерії цьогоріч пройдуть стажування близько тисячі студентів, - повідомляє кореспондент "ОстроВ".

 

Міський голова Львова Андрій Садовий підписав угоду з ректорами львівських вишів про стажування студентів у міській раді.
Студенти проходять стажування в міській раді ще з 2007 року. За цей період (з 2007 року) отримали реальну можливість проходження стажування не два-три тижні, а термін більше ніж два місяці. Це дає їм можливість долучатися активно до процесів, які розвиваються у міській раді, місті. Вони вчаться планувати свій час, аналізувати інформацію, співпрацювати в групі, розвивають в собі лідерські якості, створюють громадські організації - шукають себе в професійному плані.
 

"Молодь активно долучалася до різних процесів в управлінні культури і туризму, освіти, управлінні внутрішньої політики, управлінні сім’ї, молоді і спорту, прес-служби, в департаменті "Євро-2012". Робота студентів також буде врахованою при затвердженні тем для переддипломних робіт, щоб праця студента не зводилася до переписування книжок, а була корисною для міста. Було б добре, щоб було більше бажаючих в департамент житлового господарства, містобудування", - повідомив під час зустрічі міський голова Андрій Садовий.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи