За фактом отруєння 65 школярів в Карпатах відкрито кримінальну справу



За фактом масового отруєння київських школярів у Карпатах порушено кримінальну справу, - повідомляє „ЗІК”.
 

За фактом масового отруєння дітей з Києва, які відпочивали у санаторії «Перлина Карпат», порушено кримінальну справу. Про це сьогодні, 6 липня, повідомив головний лікар Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Сергій Федоренко.

Щодо причин отруєння, за його словами, є кілька версій. «Харчовий шлях не виключений», – сказав Федоренко.

Головний лікар розповів, що львівські лікарі постійно перебувають на зв’язку з Київською міською адміністрацією, управлінням охорони здоров’я. А у Міністерстві охорони здоров’я у зв’язку з ситуацією масового отруєння дітей створений оперативний штаб на чолі з першим заступником міністра, головним санітарним лікарем України Олександром Біловолом.

Нагадаємо, на сьогодні з 72 госпіталізований осіб до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, 8 виписані додому. Стан решти – стабілізований.

Як повідомляв „ОстроВ”: З ознаками гострої кишкової інфекції (гастроентероколіту) госпіталізовано у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню 72 особи, з них 7 вихователів.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи