До міжнародної лікарської інтернет-конференції долучаться і медики Івано-Франківська

В рамках заходу "Сітка лікарів" відбудеться інтернет-конференція по обговоренню проблем лікування розсіяного склерозу, до якої долучаться і лікарі Івано-Франківська, - повідомлили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі МВК.

 

В п’ятницю, 26 червня 2009 року в рамках заходу «Сітка лікарів» з 13 до 15 год. в ауд.№310 відбудеться лікарська інтернет-конференція на тему «Розсіяний склероз». Лікарі міста Івано-Франківська та області матимуть змогу на базі Національного Прикарпатського університету ім. В. Стефаника в м. Івано-Франківську приєднатися до обговорення проблем діагностики та лікування розсіяного склерозу в Україні та світі. Доповідачами і-конференції будуть лікарі України та Сполучених Штатів Америки.
 

Цей захід започаткований у 2005 році з метою підтримувати і покращувати рівень медичних послуг в Україні із застосуванням міжрайонних, міжобласних і міжнародних зв’язків. Захід узгоджений з Міністерством охорони здоров’я України і Міністерством освіти і науки України, за підтримки фонду «Україна 3000», Об’єднаного українсько-американського комітету допомоги, Всесвітньої федерації Українських лікарських товариств. Керівником заходу є лікар-хірург та віце-президент Всесвітньої федерації лікарських товариств Роксолана Горбова.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи