Начальник Управління ветеринарної медицини попався на отриманні 15 тисяч гривень хабара

23 червня співробітниками СБУ спільно з податківцями в Івано-Франківській області на гарячому при одержанні 15 тисяч гривень хабара затримано двох посадовців, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-групі Управління СБУ в Івано-Франківській області.

Начальник Управління ветеринарної медицини в м. Калуші та начальник відділу боротьби з незаконним обігом підакцизних товарів податкової міліції Калуської оДПІ вимагали у підприємця гроші за повернення йому вилученої податковою міліцією партії м’яса вагою понад 2 тонни.

Посадових осіб було затримано в момент вимагання і одержання ними хабара від підприємця у с.Марківці у передмісті Івано-Франківська. Один з хабарників намагався втекти з місця скоєння злочину на власному автомобілі, але був затриманий бійцями “Альфи” СБУ.

За матеріалами СБУ обласна прокуратура порушила кримінальну справу за ст.368 ч.2 КК України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи