Львівській банкір вкрала в людей 5 мільйонів



У Львові банкір присвоїла майже 5 мільйонів коштів клієнтів, - повідомляє "Zaxid.net".

Прокуратура Львівської області підтримала державне обвинувачення у кримінальній справі, порушеній стосовно О.Тимчишин за скоєння злочинів, передбачених ст.191 ч.1; 366 ч.2; 364 ч.2; 231; 200 ч.2 КК України. Під час досудового слідства було з’ясовано, що засуджена, працюючи на посадах головного економіста операційного відділу приватних клієнтів ЛОФ АКБ "Укрсоцбанк", головного економіста відділу міжнародних розрахунків і валютного контролю цього ж банку, на посаді завідуючого сектору ВІП клієнтів ЛОФ АКБ "Укрсоцбанк" та на посаді начальника Галицького відділення ЛОФ АКБ "Укрсоцбанк", зловживаючи службовим становищем, привласнила чуже майно на понад 4 млн 480 тис.грн.

До прикладу, вона, працюючи на посаді економіста другої категорії відділу міжнародних розрахунків та валютного контролю ЛОФ АКБ "Укрсоцбанк", відкрила потерпілій гр..Ф. депозитний рахунок, на який останньою цього ж дня були внесені кошти в сумі 10 000 доларів. В подальшому засуджена, маючи в розпорядженні зразки підпису потерпілої, підробила видатковий касовий ордер та підпис гр..Ф. у вказаному ордері на видачу готівки останній в сумі 9 тис.500 доларів США, якими сама заволоділа та витратила на власні потреби.

Загалом, Тимчишин О. подібними, а подекуди аналогічними способами, заволоділа коштами 50 клієнтів банку на загальну суму понад 4 млн 480 тис.грн.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи