Учні, що отримали нійбільше балів на ЗНО, отримають 1000 гривень






Семеро найкращих випускників Прикарпаття отримали цінні подарунки від обласної влади і по 1000 гривень на дорогу до Києва, - повідомляє кореспондент „ОстроВ”.

24 червня голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Микола Палійчук і начальник управління освіти і науки ОДА, депутат обласної ради Зінаїда Болюк привітали цінними подарунками сімох найуспішніших випускників Прикарпаття, які набрали найбільшу кількість балів із зовнішнього незалежного  оцінювання.

Серед “круглих відмінників” була єдина в Україні одинадцятикласниця, вихованка Долинського природничо-математичного ліцею Оленка Дацків, яка під час чотирьох тестів - з біології, хімії, української мови та з математики набрала максимальну кількість балів -800.

Губернатор вручив талановитим дітям, які незабаром поїдуть на зустріч з Президентом України Віктором Ющенком, по 1000 грн. Микола Палійчук подякував батькам за виховання мудрих дітей, які, за його словами, “найкращі і фактично є студентами будь-якого найпрестижнішого вузу України”.

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи