Ліквідовано канал постачання великих партій кокаїну через Чопську митницю



СБУ ліквідувала канал постачання в Україну великих партій кокаїну. Про це сьогодні, 24 червня, повідомила начальник прес-центру СБУ Марина Остапенко.

16 червня у пункті пропуску «Тиса» Чопської митниці в автобусі міжнародного сполучення було вилучено пакунок із 250 г. кокаїну, який знаходився в електром'ясорубці. Наступного дня у Львові вилучили ще одну посилку з аналогічним вмістом. У цьому випадку пакет з кокаїном було приховано у мікрохвильовій печі.

Загалом у результаті спецоперації було вилучено понад 0,5 кг кокаїну на суму понад 100 тис. дол. Наркотики призначалися для розповсюдження у західних регіонах України. Як зазначили в СБУ, отримувачем товару є громадянин України, що протягом останніх років забезпечував функціонування організованого ним каналу контрабанди наркотиків із західноєвропейських держав.

Порушено кримінальну справу.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи