Брати Кличко проведуть у Львові боксекрський турнір






27 червня у Львові – боксерський турнір «K2 East Promotions», - повідомляє кореспондент „ОстроВа”.

26 червня о 13.00 у приміщенні готелю «Супутник» на вул. Княгині Ольги, 116 відбудеться офіційна процедура зважування боксерів, напередодні професійного боксерського турніру компанії братів Кличків «K2 East Promotions». А вже 27 червня у Львові пройдуть боксерські бої.

«Віталій та Володимир Клички повсякчас дбають про майбутнє українського боксу, а тому зібрали у K2 East Promotions найперспективніших боксерів сучасності. На 2009 рік заплановано 10 масштабних професійних турнірів з боксу по всій Україні», – сказано у повідомленні.

27 червня столицею світового боксу на кілька годин стане Львів. Цього дня відбудеться грандіозне шоу в Палаці спорту «Україна».

У головному поєдинку вечора львівський напівсередньоваговик (до 66,7 кг) Віктор Плотніков (21-1, 10КО) зустрінеться з боксером з Узбекистану – непереможним Шерзодбеком Алімджановим (15-0, 10КО). На кону двобою стоятиме вакантний титул Чемпіона Європи за версією EBA (Європейської боксерської асоціації)

Крім того, у рамках професійного боксерського турніру в ринг вийдуть інші боксери компанії К2, серед яких добре відомі львівським прихильникам суперваговик Андрій Руденко та боксер молодшої вагової категорії Костя Ровенський.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи