Використовуючи чужі паспорти шахраї привласнили 20 мільйонів у Львові

На Львівщині банда, використовуючи чужі паспорти, вчинила шахрайство на 20 мільйонів гривень, - повідомляє "ЗІК".

Злочинна група осіб придбала суб’єкт підприємницької діяльності – ТзОВ «Е» з метою прикриття незаконної діяльності. Ця група організувала фіктивне підприємництво, яким заподіяно великої матеріальної шкоди державі, а також вчинила шахрайство у великих розмірах. Про це сьогодні, 22 червня, ЗІК повідомив відділу громадських зв’язків ДПА у Львівській області.
Злочинці від імені фізичної особи Х і з використанням його паспорту, загубленого у квітні 2006 року, здійснили купівлю та перереєстрацію ТзОВ «Е».
В подальшому один із банків та ТзОВ «Е» на підставі договорів купівлі-продажу цінних паперів неодноразово протягом грудня 2008 року-лютого 2009 року здійснював операції з купівлі-продажу векселів на суму майже 20 млн грн, за результатами яких на розрахунковий рахунок ТзОВ «Е» у цьому банку надійшли кошти на вказану суму. Ці кошти перераховувались на розрахунковий рахунок фізичної особи Г. відповідно до кредитного договору, укладеного групою шахраїв від імені цієї особи, використовуючи загублений нею у грудні 2005 року паспорт.
ТзОВ «Е» зареєстровано платником єдиного податку. Декларація з податку на прибуток за 2008 рік за місцем реєстрації цим суб’єктом господарювання не подавалась.
Управляння податкової міліції ДПА у Львівській області скерувало оперативну інформацію про шахрайські дії до прокуратури, яка за цим фактом порушила кримінальну справу. Ведеться розслідування.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи