На Львівщині визначили найбільших корупціонерів

В топ-четвірку найбільш корумпованих сфер в Львівській області цьогоріч потрапили ДАІ (68,4%), міліція (69,9%), судова система (71,1%) та прокуратура (63,3%), - повідомля "ЗІК".

Про це сьогодні, 22 червня, у Львівському прес-клубі реформ на презентації результатів третього загальнонаціонального дослідження стану корупції в Україні повідомила заступник директора проекту «Сприяння активній участі громадян в протидії корупції «Гідна Україна» Любов Паливода.
Водночас вона відзначила, що під час опитування у 2007 році мешканці області виокремили серед найбільших «корупційних» органів Митну службу України – 63,3 % опитаних респондентів вважали цю структуру найбільш корумпованою. Натомість цього року «митний контроль» не увійшов у перелік лідерів серед корупції.
«Цього року увійшло ДАІ. Можу відзначити, що як почали в державі говорити про реформу ДАІ, то довіра людей до цього була високою. Проте після запровадження нововведень у ДАІ люди побачили, що нічого не змінилося і рівень довіри до ДАІ знову впав», – прокоментувала Любов Паливода.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи