Лідер гурту „Скрябін” помирився з міським головою Івано-Франківська



Андрій Кузьменко, лідер гурту „Скрябін”, від сьогодні вже не буде персоною нон-грата в Івано-Франківську, - повідомляє кореспондент „ОстроВа”.

Сьогодні в Івано-Франківську відбулась прес-конференція міського голови міста Віктора Анушкевичуса і лідера гурту „Скрябін” Андрія Кузьменка, під час якої останній вибачився за свою поведінку два роки тому на концерті в Івано-Франківську.

Нагадаємо, що тоді, під час виконання пісні „Чорнобиль форева”, Кузьменко спровокував багатотисячний натовп вжити непристойні жести і вислови. Як результат - міський голова назвав Скрябіна персоною нон-грата в Івано-Франківську.

Сьогодні Андрій Кузьменко визнав, що тоді від був надмірно емоційний і жаліє про вчинене.

Додамо, що Кузьменко приїхав сьогодні до Франківська тільки для того щоб вибачитись – інших справ в місті в відомого музиканта сьогодні не було.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи