На українсько-польському кордоні викрито оборудку на 3 мільйони






У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Шегині–Медика» співробітники УСБУ у Львівській області та працівники Львівської митниці викрили оборудку на 3 мільйони гривень, - повідомляє „ЗІК”.

Зокрема, громадянин України, прямуючи з Німеччини в Україну вантажним автомобілем «Вольво» з напівпричепом, віз на адресу одного з підприємств Києва, як зазначалось у товаросупровідних документах, майже 12 тонн товару «комп’ютерна техніка, запчастини та товари до автомобілів, товари для риболовлі». У попередній митній декларації значилось 37 найменувань товару вартістю 163 185,72 грн. Під час поглибленого митного огляду та залучення експертів для встановлення відповідності товару, що переміщувався, було з’ясовано, що загальна попередня вартість товару без сплати обов’язкових митних платежів та ПДВ становить 2 553 282,50.

Таким чином до митного органу було подано документи, які містять неправдиві дані щодо найменування асортименту та вартості товару.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Товар та транспортний засіб загальною вартістю майже 3 млн грн вилучено.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи