Голландці приїдуть до Львова охороняти підсніжники



У Львові розпочне діяльність міжнародний освітній проект, який два роки навчатиме школярів піклуватися про екологію, - повідомляє „ЗІК”.

Франківська районна адміністрація м. Львова спільно з колективами інноваційних навчальних закладів розпочинають українсько-голландський проект екологічного спрямування «Перші проліски». Цього тижня делегація з Нідерландів перебуває у Львові, щоб ознайомитись з навчальними закладами, які реалізовуватимуть проект та визначити план роботи на цей рік.

«Перші проліски» – це міжнародний освітній проект з екологічної освіти, що передбачає впровадження основ сталого розвитку в практику навчально-виховної роботи початкових і середніх шкіл України.

Проект реалізовуватимуть протягом двох років 2009–2011 рр. у навчальних закладах «Школа радості», НВК «Малюк», НВК ім. В. Стуса, СЗШ «Надія», СЗШ «Джерельце».

Проект розпочинається у Франківському районі м. Львова з подальшим охопленням шкільних установ Львова та Львівської області. Другий етап проекту передбачає залучення шкіл Вінницької, Волинської, Закарпатської Луганської, Тернопільської, Сумської, Харківської, Черкаської, Чернівецької областей та АРК Крим.

«Цей проект спрямований як на дітей, так і на батьків. Він передбачає підготовку та обмін навчальними матеріалами з колегами з Нідерландів, обмін делегаціями, організація тематичних семінарів, тренінгів для підвищення екологічної освіти», – повідомила заступник голови Франківської районної адміністрації з гуманітарних та організаційних питань Катерина Гороховська.

Статьи

Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Луганск
20.04.2024
19:37

"Эта война не похожа ни на одну другую": Украина продолжает нарабатывать опыт психологической поддержки раненых и вернувшихся из плена

"Честно говоря, мне не хочется снова обо всем этом вспоминать... Да, я признаю, что нуждаюсь в помощи психолога. Но сейчас мне ее не предоставляют"
Все статьи