У Львові пройде акція по захисту тюленів



15 березня Львів захистить гренландських тюленів на вияв солідарності з Росією та Норвегією, - повідомляє «ЗІК».

15 березня о 13.00 на пр. Свободи, на площі перед Оперним театром відбудеться зоозахисна акція на знак солідарності з європейськими та російськими ініціативами.

Акція є жестом солідарності із зоозахисниками всього світу, зокрема, Росії та Норвегії, котрі 15 березня проводять пікети, присвячені захисту від брутального знищення сірки – підлітків гренландських тюленів. Одночасно акція має на меті звернути увагу української громадськості та уряду до проблеми нищення хутрових звірів в Україні.

Після хвилі протестів, котра прокотилася усім світом, у 2008 р. в Росії був обмежений забій більків – новонароджених дитинчат гренландського тюленя. Проте це не означає, що тюленям більше не загрожує небезпека. Тепер їх не вбивають у ранньому дитинстві, а відловлюють з метою утримання у неволі аж до настання часу линьки, коли з більків вони перетворюються на сірку. Тоді їх позбавляють життя, щоб здерти з них шкури, а тушки просто викинути на смітник.

В Україні, громадяни якої завжди палко підтримували російських колег-зоозахисників, підняття голосу на захист гренландського тюленя є поштовхом до замислення над долею українських диких тварин. Носіння хутра вбитих тварин нині не є нагальною необхідністю, а є лише розкішшю та примхою.

Акція світової солідарності є інформаційно-просвітницькою та буде супроводжуватися театралізованими заходами.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи