Найбільш розбиту вулицю Івано-Франківська назвали проспектом імені мера міста



Івано-Франківська асоціація приватних таксистів провела попереджувальну акцію, яка має на меті привернути увагу влади до проблеми вкрай поганих доріг вмісті, - повідомляє кореспондент „Острова”.

Для проведення акції було вибрану одну з найгірших вулиць міста – Д. Дудаєва. Під час акції цю вулицю було перейменовано на проспект „Віктора Анушкевичуса”. Як розповіли організатори акції – свого часу Віктор Анушкевичус пройшов на посаду міського голови не в останню чергу завдяки обіцянці привести міські дороги в порядок. Проте пройшло три роки, а дороги і далі в жахливому стані.

Під час акції таксисти не перекривали вулицю, проте наголошують що акція – попереджувальна. Якщо влада не приділить увагу дорогам, такі акції стануть регулярними.

Питання про присвоєння вулиці Д. Дудаєва другої почесної назви „проспект В. Анушкевичуса” організатори просять поставити на порядок денний Івано-Франківської міськради.

До речі, коли акція вже майже закінчилась, вулицю від великого каміння почав чистити грейдер.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи