Єврейська правозахисна організація обурена діяльністю „Жидівської кнайпи” у Львові



Представник Єврейської правозахисної організації обурений роботою "Жидівської кнайпи" у Львові, - повідомляє "Zaxid.net".

"Я вважаю діяльність Галицької Жидівської кнайпи "Під Золотою Розою" образливою для євреїв. Пейси - це спосіб життя, з них не можна робити декорації виставу, маскарад. Є більш нейтральні засоби для того, аби відтворити традиції євреїв. Наприклад музика, мистецтво", - заявив директор американо-українського Бюро з прав людини та дотримання чинного законодавства Американської Єврейської правозахисної організації Шейхет Мейлах.

За його словами, гендлярство, представлене у цьому закладі - це лише образливий стереотип.

Натомість засновник компанії "Фест", один з розробників ідеї створення Галицької Жидівської кнайпи "Під Золотою Розою" Юрій Назарук наголосив: "Ми дотримуємося у своїй роботі певних правил, для нас існує межа, за яку ми не переступаємо. Наприклад, це стосується образи національної приналежності наших відвідувачів. Ще до відкриття кнайпи ми запросили до себе представників єврейського товариства у Львові. Під час цієї зустрічі ми обговорили цю ідею, забрали з закладу речі, які здавалися євреям образливими. До того ж, тоді лунали вдячні відгуки про те, що це напевно вперше у Львові не євреї зробили такий заклад. А щодо торгування - воно також є притаманне і самим галичанам", - зазначив Юрій Назарук.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи