На Прикарпатті чоловік повісився в міліцейській машині



Людина повісилась в міліцейській машині по дорозі до місцевого райвідділу, - повідомляє "ТРК Вежа".

Правоохоронці підозрюваного у крадіжці чоловіка везли до райвідділу, а дорогою він начеб то повісився. Міліція заявила, що це – самогубство, ймовірно, скоєне напідпитку з остраху потрапити за ґрати. Від коментарів правоохоронці не ухиляються, бо за їхніми словами, їм нічого приховувати.

Родичі ж загиблого іншої думки – або міліція хлопця довела хлопця до самогубства, або самогубством приховує сліди насилля.

Сім’я Стефанців переконана, що старший син загинув не без допомоги міліції. За словами батьків, 22-річний Дмитро прийшов над ранок і ліг спати. Тут і міліція прийшла у пошуках тих, хто вночі обікрав сільську кав’ярню. Юнак був удома сам.

За словами матері загиблого Віри Стефанець, у будинку було видно, що сталася якась бійка: на подушці була кров і порваний пояс.

На причетність Дмитра до крадіжки вказали його приятелі, за словами яких він нібито пропонував "піти на справу" разом, але ті відмовилися. Один зі свідків розповів, що хлопець взяв ніж і пішов в кафе, а потім повернувся з горілкою і вином, яке вони розпили.
На попереднє опитування ще п’яного Дмитра правоохоронці до сільради. За словами очевидців, там все проходило спокійно.

Після сільради підозрюваного у крадіжці разом з товаришами по пляшці повезли до райвідділу. Дмитро сидів у окремій клітці, за стінкою були правоохоронці і свідки. Кажуть, що дорогою, за кілька хвилин до смерті юнак попросив цигарку, але йому відмовили. Потім, нібито нічого нікому не сказавши, Дмитро повісився на ремені, перекинувши його через віконні ґрати. За словами свідка, міліціонери, коли побачили, що трапилося, відрізали пасок і зробили штучне дихання.

Як повідомив Володимир Козак керівник Тлумацького райвідділу міліції, Дмитра посидили окремо, щоб з іншими підозрюваними не мав контакту.

Батьки загиблого вважають, що підозрюваних, які були в автомобілі, могли залякати в міліції.

Судмедекспертиза вже дійшла висновку, що Дмитро помер від механічної асфікції, тобто задушення. Жодних тілесних ушкоджень не виявлено. Попри це, правоохоронці провадять службове розслідування, а батьки загиблого вимагатимуть повторної експертизи.

Статьи

Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Все статьи