Кішок і котів у Львові перед «сезоном кохання» каструватимуть із пільгами



До Міжнародного дня котів, який світова спільнота відзначатиме 1 березня, у Львові 2 березня відбудеться спільна акція Західноукраїнського товариства захисту тварин та ЛКП «Лев» із стерилізації кішечок та коцурів, - повідомляє «ЗІК».

Перші власники котів, які зателефонують на номер 52-30-412, отримають послугу стерилізації для домашніх улюбленців безкоштовно. Наступні з черги зможуть оплатити вартість медикаментів за собівартістю (50-100 грн), й, оскільки хірурги працюватимуть на волонтерських засадах, то стерилізація обійдеться удвічі дешевше проти ціни на цю послугу у ветеринарних кабінетах, де стерилізація кішечки коштує 250 грн, а котика – 120 грн. Акція стерилізації до Міжнародного дня котів відбуватиметься у приміщенні ветстаціонару ЛКП «Лев», де тваринам гарантують операцію у стерильних умовах та за високої кваліфікації виконання. Загалом умови стаціонару дозволяють стерилізувати до 30 тварин на місяць. За останні 8 місяців там здійснено 230 операцій (із них – 30 стерилізації котів, решта – псів) На жаль, відсутність центрального опалення у приміщенні не дозволяє котам перебути там постопераційний період. Відтак кількість стерилізованих псів переважає. Олександр Стаєнний закликає городян брати на тижневий реабілітаційний догляд котів, а потім випускати їх на волю. В ідеалі гуманного й гармонійного суспільства для кожної домашньої тварини має знайтися дім та людина, яка нею опікується.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи