В Чернівцях грабіжник влаштував стрілянину в банку






У центрі Чернівців грабіжник стріляв в працівника банку „Фортуна”. Нападника вже затримано. Працівнику банку надано допомогу на місці, - повідомляє „ЗІК”.

Невдалу спробу збройного пограбування комерційного банку «Фортуна» здійснено 12 лютого у центрі Чернівців на Театральній площі. Збройному грабіжнику вчинив опір працівник банку, в якого влучили чотири кулі. Злочинця затримали на місці пограбування.

12 лютого о 14.28 на пульт Відділу держохорони (ВДСО) надійшов сигнал «Тривога» з відділення №1 банку «Фортуна»,  що на Театральній площі в історичній частині Чернівців.

Як з’ясувалося, до приміщення філії банку зайшов невідомий чоловік. Підійшовши до каси, він почав вимагати гроші, погрожуючи пістолетом. Касир в паніці зуміла  вирватися і вибігти з приміщення банку.

Банківський працівник, 25-річний Леонід Гуцан, який перебував поруч, намагався зателефонувати до правоохоронців. Однак грабіжник це помітив і наказав Леоніду  цього не робити, приставивши пістолет до його скроні.

Попри те що працівник банку таки поклав слухавку, нападник розпочав стрілянину. Він  зробив чотири постріли з пневматичного револьвера системи «Флобер» калібру 4 мм. 3 постріли потрапили в працівника банку.

Потерпілий працівник банку в результаті інциденту отримав легкі тілесні ушкодження, оскільки грабіжник використав пневматичну, а не бойову зброю. Йому надали медичну допомоги на місці без госпіталізації.

 

Статьи

Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Все статьи