В Івано-Франківську стоматолог торгував марихуаною



В Івано-Франківську затримано стоматолога, який продавав марихуану, - повідомляє «ЗІК».

В Івано-Франківську в поле зору правоохоронців потрапив 22-річний фахівець зі стоматології, який приватну лікарську практику розпочав одночасно з нелікарським заняттям – збуванням марихуани. Зароблені 600 гривень лікареві-початківцю обернулися не лише втратою репутації, а й кримінальною відповідальністю з перспективою позбавлення волі щонайменше на 3 роки.

Молодого стоматолога затримали після того, як він підраховував гроші, отримані за збут кількох порцій наркозілля.

Упродовж минулої доби працівники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали «з наявним» ще одного торговця марихуаною в одному із сіл Коломийського району. 29-річний чоловіка поставляв марихуану в Коломию. У підозрюваного в наркозлочинах вилучено припаси «трави», які він не встиг реалізувати, а також виручені за наркозілля гроші.

Довідка:

 З початку року у скоєнні аналогічних злочинів, пов’язаних зі збуванням наркотиків і наркотичних речовин, викрито 20 осіб.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи