В Івано-Франківську відбувається міжнародний конкурс голубів

Міжнародна виставка-конкурс декоративних і спортивних голубів проходить сьогодні в Івано-Франківську, повідомляє ua-reporter.com 

Виставка відкрилася в манежі Івано-Франківського спортивного коледжу. 10 представників кращих порід голубів отримають нагороди.

У своєрідному конкурсі голубиної краси візьмуть участь близько 20 команд з України і з-за кордону, які займаються розведенням голубів. Своїх вихованців привезли до Івано-Франківська учасники виставки з Білорусі, Азербайджану, Німеччини.

 Голова комітету фізкультури і спорту міськвиконкому Віталій Матешко сподівається на своєчасний приїзд любителів голубів з Польщі, Росії і Румунії. Минулого року вони не змогли прибути через пташиний грип. Україну на виставці представляють десять регіонів: Крим, Київ і Київська область, Чернівецька, Львівська, Хмельницька, Закарпатська, Тернопільська, Вінницька, Волинська і Івано-Франківська області.

На виставці представлено майже 100 різних видів і порід спортивних, поштових і декоративних голубів. Жюрі конкурсу очолить шанувальник голубів з Німеччини Бернд Енінг. Для учасників конкурсу розіграють лотереї. Переможці щасливих номерів отримають цікаві призи, серед яких будуть і голуби.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи