Затримано організатора тренінгів «Як стати мільйонером» і його 4 озброєних охоронців

Р.Флетчера і 4 озброєних охоронців міліція скрутила силою. Про це УНІАН повідомили у Центрі громадських зв’язків Управління Міністерства внутрішніх справ України в м. Києві. unian

Співробітники СБУ, бійці спецпідрозділу «Беркут» та працівники Управління боротьби з економічною злочинністю Голосіївського райуправління ГУ МВС України в Києві були змушені вчора застосувати прийоми рукопашного бою під час затримання організатора тренінгів «Як стати мільйонером» громадянина США Роберта ФЛЕТЧЕРА та 4-х його озброєних охоронців, які «були агресивно налаштовані». 

Як уточнили в ЦГЗ, затримання відбулося 23 листопада приблизно о 4.00 у виставковому центрі, який розташований біля метро «Лівобережна» після завершення Р.ФЛЕТЧЕРОМ проведення чергового «тренінгу».

При цьому в столичній міліції зазначили, що у чотирьох охоронців Р.ФЛЕТЧЕРА була вогнепальна зброя, у одного з них навіть карабін знаходився на бойовому взводі, тобто у ствольній коробці перебував набій.

Р.ФЛЕТЧЕРА було затримано за підозрою у заволодінні коштами українських громадян. Як повідомив начальник Головного управління МВС України в м. Києві Віталій ЯРЕМА, «за нашою інформацією, сума коштів, зібрана з громадян Р.ФЛЕТЧЕРОМ, перевищує 10 млн. дол.».

Стосовно Р.ФЛЕТЧЕРА (1963 р.н.) порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.190 ч.4 Кримінального кодексу України.

У ході розслідування кримінальної справи встановлено, що восени 2006 року Р.ФЛЕТЧЕР створив товариство з обмеженою відповідальністю «Глобальна система тренінгів», у якому він виступив співзасновником. Діяльність товариства зводилась до проведення тренінгів, які зазвичай проводились у нічний час, під час яких Р.ФЛЕТЧЕР, який видавав себе за успішного мільйонера, розповідав про різноманітні інвестиційні проекти, за рахунок яких можливо збагатитись, і роз`яснював, що чим більше коштів буде інвестовано - тим більший прибуток буде отриманий. Під час проведення тренінгів зі слухачами укладались договори позики та спільної діяльності під обіцянку виплати від 20 до 300% річних і отримувались кошти готівкою під розписки, а в деяких випадках - по прибуткових касових ордерах.

 

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи