Затримано організатора тренінгів «Як стати мільйонером» і його 4 озброєних охоронців

Р.Флетчера і 4 озброєних охоронців міліція скрутила силою. Про це УНІАН повідомили у Центрі громадських зв’язків Управління Міністерства внутрішніх справ України в м. Києві. unian

Співробітники СБУ, бійці спецпідрозділу «Беркут» та працівники Управління боротьби з економічною злочинністю Голосіївського райуправління ГУ МВС України в Києві були змушені вчора застосувати прийоми рукопашного бою під час затримання організатора тренінгів «Як стати мільйонером» громадянина США Роберта ФЛЕТЧЕРА та 4-х його озброєних охоронців, які «були агресивно налаштовані». 

Як уточнили в ЦГЗ, затримання відбулося 23 листопада приблизно о 4.00 у виставковому центрі, який розташований біля метро «Лівобережна» після завершення Р.ФЛЕТЧЕРОМ проведення чергового «тренінгу».

При цьому в столичній міліції зазначили, що у чотирьох охоронців Р.ФЛЕТЧЕРА була вогнепальна зброя, у одного з них навіть карабін знаходився на бойовому взводі, тобто у ствольній коробці перебував набій.

Р.ФЛЕТЧЕРА було затримано за підозрою у заволодінні коштами українських громадян. Як повідомив начальник Головного управління МВС України в м. Києві Віталій ЯРЕМА, «за нашою інформацією, сума коштів, зібрана з громадян Р.ФЛЕТЧЕРОМ, перевищує 10 млн. дол.».

Стосовно Р.ФЛЕТЧЕРА (1963 р.н.) порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.190 ч.4 Кримінального кодексу України.

У ході розслідування кримінальної справи встановлено, що восени 2006 року Р.ФЛЕТЧЕР створив товариство з обмеженою відповідальністю «Глобальна система тренінгів», у якому він виступив співзасновником. Діяльність товариства зводилась до проведення тренінгів, які зазвичай проводились у нічний час, під час яких Р.ФЛЕТЧЕР, який видавав себе за успішного мільйонера, розповідав про різноманітні інвестиційні проекти, за рахунок яких можливо збагатитись, і роз`яснював, що чим більше коштів буде інвестовано - тим більший прибуток буде отриманий. Під час проведення тренінгів зі слухачами укладались договори позики та спільної діяльності під обіцянку виплати від 20 до 300% річних і отримувались кошти готівкою під розписки, а в деяких випадках - по прибуткових касових ордерах.

 

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи