Консульство Росії у Львові закликає утриматися від розпалювання міжнаціональної ворожнечі

Консульство Росії у Львові просить не влаштовувати мітинг біля його стін, - повідомляє «UA-REPORTER».

Утриматися «свідомих львів’ян» та представників Молодіжного націоналістичного конгресу від проведення 22 листопада біля стін Генеральньного консульства Російської Федерації у Львові мітингу-пікету, «оскільки такий захід суперечить меті Дня пам’яті і скорботи”, закликали сьогодні представники консульства у своїй офіційній заяві.

Свою позицію консульство аргументує тим, що "Президент України Віктор Ющенко неодноразово заявляв, що ані Росія, ані російський народ не несуть відповідальності за "голодомор-геноцид".

В консульстві вважають, що проведення пікету свідчить про те, що деякі політичні сили в Україні чинять все для того, щоб максимально віддалити російський та український народи, посіяти недовіру, розпалити ненависть та ворожнечу.

Нагадаємо, що "Молодіжний націоналістичний конгрес" раніше заявляв, що молодь Львова хоче 22 листопада провести акцію під Генеральним консульством РФ у Львові. В рамках акції молоді націоналісти зберуть і передадуть зерна консулу під гаслом "Принеси жменю зерна голодній Москві".

 

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи