Луцька прокуратура перевірятиме законність "нічної" забудови

Луцькі депутати зупинили "нічне" будівництво на ринку? – повідомляє Zaxid.net

 

Депутати Луцької міської ради своїм рішенням підтримали пропозицію мера Богдана Шиби призупинити дію оренди приватної фірми "Скорпіон-сервіс", яка у неділю, 16 листопада, ввечері без погодження з торговцями розпочала будівництво на Завокзальному ринку. Про це йшлося під час чергової сесії Луцькради 19 листопада.

 

Міський голова запропонував депутатам проголосувати "за" призупинення дії попереднього рішення міської ради Луцька про надання права приватній фірмі "Скорпіон-сервіс" на правах оренди обслуговування торгово-пішохідної зони між вулицями Кравчука та Карпенка-Карого. Нагадаємо, що в неділю ввечері, за словами мера, була спроба розпочати на Завокзальному ринку брутальне будівництво без погодження із торговцями.

 

Деякі із депутатів запропонували втрутитися у конфлікт і підтримати торгівців, а також, щоб антимонополісти також висловилися із цього приводу. Водночас помічник міського прокурора, зазначив, що дозвіл на будівництво видала інстанція артбудконтроль і заборонити будівництво може вища структура або суд. Тому рішення депутатів нічого не змінить.

 

Після того як фракція "Наша Україна" у Луцькій міській раді порадилася, до рішення обранців додали клопотання перед прокурором Луцька щодо перевірки як надання ділянки для оренди, так і надання дозволу на будівництво. Як результат, 27 депутатів Луцької міської ради підтримали цю пропозицію.

 

 

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи