Екс-губернатор Львівщини закликав українців «скинутися» на День Незалежності

Депутат від Партії регіонів, екс-губернатор Львівщини Василь Горбаль закликав усіх небайдужих долучитися до фінансування заходів з нагоди святкування Дня Незалежності, - інформує «ТСН».

«Переконаний, що наразі органи місцевої влади, організації, спонсори, меценати, національно свідомі і взагалі ті, хто вважає це святом, я переконаний, що таких більшість, звичайно, можуть долучитися до фінансування заходів з нагоди Дня Незалежності», - сказав Горбаль в ефірі українського телебачення.

Депутат розповів, що за час свого головування в Львівській облдержадміністрації за свій кошт робив для львів'ян салюти і різні концерти.

«Смаків дійсно багато і, напевно, всі задовольнити буде тяжко, тому наразі варто не просто говорити про це, а взяти участь у святкуванні цього свята і зробити якийсь свій внесок», - додав регіонал.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович скасував проведення парадів на честь 20-ї річниці Незалежності України. Нова програма святкування передбачає «молебень за Україну, покладання квітів, концертно-розважальну програму».

Довідка

20 квітня 2010 року депутат від Партії регіонів В. Горбаль був призначений главою ЛЬвівської ОДА. Його призначення викликало хвилю протестів на Галичині. 8 вересня сесія Львівської обласної ради 66 голосами висловила недовіру голові області Василю Горбалю.

Натомість, новим губернатором Львівщини призначено екс-голову Тернопільської ОДА Михайла Цимбалюка.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи