У Тернополі спортсмени побили громадянина США, бо він говорив англійською

Троє молодиків атлетичної тілобудови жорстоко побили 23-річного громадянина США, - повідомляє “20 хвилин”.

Ситуація трапилась поблизу розважального центру "Марципан" у ніч з 4 на 5 липня.

   
У закладі Олег Р. відпочивав разом з друзями. Потерпілий якраз виходив із приміщення, проводжаючи до таксі подругу. Молоді люди почули, що юнак говорить англійською, і зробили йому зауваження. Коли той почав пояснювати, що є громадянином США, це ще більше роздратувало парубків.

Вони кинули його на землю і почали копати ногами в обличчя, розповідає тітка потерпілого Наталя М.
Як з’ясувалось, 23-річний чоловік народився у Тернополі. Втім згодом виїхав з матір’ю у Штати на постійне місце проживання. Майже 10 років юнак прожив на іншому континенті.

Зараз юнак знаходиться у нейрохірургічному відділенні обласної лікарні. У нього зламаний ніс, сильні зміщення. Нижні зуби хитаються, у верхній щелепі тріщини. Обличчя все в набряках, тому очей майже не видно.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи