Ще дві вулиці закриють на ремонт у Львові

З 9 липня на ремонт закриють перехрестя вулиць Городоцька – С.Бандери, а наступного тижня – вулиці Мельника – Г.Чупринки, - повідомляє прес-служба ЛМР.

Як повідомив представник підрядної організації «Онур» Борис Вільгуцький, з суботи, 9 липня, на ремонт закриють перехрестя вул. Городоцька-С.Бандери.

«Транспорт оминатиме закриту ділянку дороги через вул.Федьковича-Тобілевича. На час ремонтних робіт на вул. Федьковича на ділянці від вул.С.Бандери до вул.Тобілевича рух транспорту з одностороннього буде змінено на двосторонній», – зазначив Борис Вільгуцький.

За словами заступника директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» Олега Білокурого, у зв’язку з ремонтними роботами не курсуватимуть трамваї №1 та №9, а трамвай №6 курсуватиме за зміненим маршрутом – з вул.Липинського на вул.Мушака.

Також Борис Вільгуцький розповів, що з наступного тижня на ремонт планують закрити вул.Мельника-Г.Чупринки до вул.Київської.

Таким чином на ремонт буде закрито вул.Коновальця (від кінцевої зупинки трамвая №2) – вул.Мельника – вул.Чупринки до вул.Київської.

Про схему об’їзду транспорту на час виконання робіт буде повідомлено додатково.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи