„Даішники” затримали у Львові автокрадіїв

23 червня інспектори ДПС міста Львова затримали двох автокрадіїв, - повідомляє “Вголос”.

 

Як повідомляє група профілактичної роботи ВДАІ міста Львова, наздогнавши автомобіль, інспектори у салоні побачили двох громадян, які відразу почали вести себе підозріло. На прохання пред’явити документи на автомобіль, посвідчення водія чи ті, що засвідчують особу відповіли, що забули їх вдома.

Натомість те, що побачили інспектори, викликало у них сумніви у правдивості слів співрозмовників. Так, замок запалювання в автомобілі, як виявилося, був вирваним з корпуса і під’єднаним напряму. Відтак, інспектори запідозрили, що дані особи цей автомобіль викрали.

Оскільки водій та пасажир автомобіля почали чинити опір працівникам міліції, до них було застосовано спецзасоби – кайданки. Далі інспектори ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Сихівського райвідділу міліції.

Затримані 23-річний водій та 20-річний пасажир автомобіля повідомили, що вони є жителями Тернопільської області. Як було встановлено під час перевірки, один із них був раніше судимий (за крадіжку транспортного засобу). Також було встановлено, що даний автомобіль був викрадений у Львові з вул. Скрипника, 7.

Власник викрадено автомобіля помітив зникнення свого транспортного засобу лише вранці, коли інспектори ДАІ вже затримали злочинців. І, коли власник авто зателефонував за номером 102, аби повідомити про крадіжку, йому відповіли, що уночі автомобіль було знайдено, а крадіїв затримано.

Варто наголосити, що протягом цього тижня, а саме 20 червня, інспектори ДПС відділу ДАІ Львова виявили і затримали ще одного автокрадія. Він викрали автомобіль «Фольксваген Транспортер» (бус) із вул. Замарстинівської у Львові. Щоправда, з метою затримання цих злочинців, інспекторам довелося застосовувати вогнепальну зброю.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи