„Даішники” затримали у Львові автокрадіїв

23 червня інспектори ДПС міста Львова затримали двох автокрадіїв, - повідомляє “Вголос”.

 

Як повідомляє група профілактичної роботи ВДАІ міста Львова, наздогнавши автомобіль, інспектори у салоні побачили двох громадян, які відразу почали вести себе підозріло. На прохання пред’явити документи на автомобіль, посвідчення водія чи ті, що засвідчують особу відповіли, що забули їх вдома.

Натомість те, що побачили інспектори, викликало у них сумніви у правдивості слів співрозмовників. Так, замок запалювання в автомобілі, як виявилося, був вирваним з корпуса і під’єднаним напряму. Відтак, інспектори запідозрили, що дані особи цей автомобіль викрали.

Оскільки водій та пасажир автомобіля почали чинити опір працівникам міліції, до них було застосовано спецзасоби – кайданки. Далі інспектори ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Сихівського райвідділу міліції.

Затримані 23-річний водій та 20-річний пасажир автомобіля повідомили, що вони є жителями Тернопільської області. Як було встановлено під час перевірки, один із них був раніше судимий (за крадіжку транспортного засобу). Також було встановлено, що даний автомобіль був викрадений у Львові з вул. Скрипника, 7.

Власник викрадено автомобіля помітив зникнення свого транспортного засобу лише вранці, коли інспектори ДАІ вже затримали злочинців. І, коли власник авто зателефонував за номером 102, аби повідомити про крадіжку, йому відповіли, що уночі автомобіль було знайдено, а крадіїв затримано.

Варто наголосити, що протягом цього тижня, а саме 20 червня, інспектори ДПС відділу ДАІ Львова виявили і затримали ще одного автокрадія. Він викрали автомобіль «Фольксваген Транспортер» (бус) із вул. Замарстинівської у Львові. Щоправда, з метою затримання цих злочинців, інспекторам довелося застосовувати вогнепальну зброю.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи