Стартував Тиждень вуличного кіно у Львові: в програмі фільми про УПА та дивізію „Галичина”

Тиждень вуличного кіно, в рамках якого відбудеться показ фільмів, присвячених військовій тематиці та визвольним змаганням, відбудеться з 22 до 28 червня у Львові на пл. Ринок, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської міськради.  

В програмі заходу фільми „Україна у ІІ світовій війні між Гітлером і Сталіном”, „Нескорений”, „У рамках долі. Дивізія Галичина”, „Золотий вересень”, „Залізна Сотня”, „Білий птах з чорною ознакою”, а також документальний фільм з нагоди 10-річчя візиту Івана Павла ІІ до Львова.  

«На західній стороні площі Ринок стоятиме великий екран з проектором для транслювання фільмів та партер на 100-130 крісел. Львів’яни зможуть переглянути фільми з нагоди 22 червня, Дня Конституції тощо. Зокрема, 26 червня у рамках святкування 10-річчя приїзду Івана Павла ІІ, відбудеться показ фільму «Іван Павло ІІ. Папа усіх», — сказала працівник управління освіти Львівської міськради Оксана Киричинська. 

Початок кінопоказів о 20.30 год.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи