42-річна мати здавала ЗНО замість доньки на Львівщині

Здавати тестування з математики на Львівщині замість доньки прийшла її мама, - повідомляє “Львівський портал”.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила координатор громадського спостереження від ГМ ОПОРА Ольга Стрелюк.

За її словами, жінка прийшла в пункт тестування і хотіла здавати математику замість своєї доньки. Хоча обидві жінки дійсно були дуже схожі одна на одну, але координатори тестування все ж не повірили, що жінка є тією зареєстрованою 19-річною абітурієнткою.

Спершу жінка жартома сказала, що вона з 1969 року народження, проте потім все ж настоювала на своєму, що вона і є зареєстрованим учасником тестування. Для більшої впевненості жінка нанесла яскравий макіяж. А свій не зовсім юний вигляд винахідлива мама пояснила тим, що працює в нічному клубі, тому так погано виглядає.

Жінку таки допустили до тестування, проте для з’ясування ситуації в пункт тестування викликали директора Львівського регіонального центру незалежного оцінювання якості освіти Ларису Середяк. У результаті, тестування з математики винахідливій «абітурієнтці» таки аналювали.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи